Kyckling gratäng
Nu kommer första LCHF recept på den första
LCHF maten jag gjort.
gott som katten var det, riktigt krämigt ljuvligt
KYCKLING GRANTÄNG MED BLOMKÅLS RIS
kyckling file
fet grädde
äkta smör
körsbärs tomater
sparris
riven ost
salt
peppar
sallads krydda
tomat pure
ajvar
blomkål
salt
peppar
tärna kycklingfilen och bryn de med lite kryddor.
ta en ungs form.
skär sparrisen i mindre bitar och skiva tomaterna.
lägg kycklingen i formen.
lägg i grönsakerna i formen.
blanda grädden, tomatpuren och ajvaren
och krydda lite.
blanda runder.
häll över i formen och toppa med ost.
in i mitten av ugnen på 200 grader i ca 30 min
koka upp lättsaltat vatten.
riv blomkål på den grövsta sidan av rivjärnet.
häll det i det kokande vattner och koka i 10 min.
häll det i ett durkslag.
sen e det bara att njuta
Kommentarer från er söta läsare.
Trackback